NNGG la Vall impulsa la campanya ‘Presumix les banderes al teu balcó’

Els vallers han passat aquest matí per la seu del PP de la Vall per a arreplegar les banderes d'Espanya i de la Comunitat Valenciana

Salvador: “Volem que la Vall d’Uixó traga als balcons les banderes que ens representen, que ens uneixen i que reivindiquen el nostre orgull de ser valencians i espanyols”

08 octubre 2018.- Noves Generacions de la Vall d’Uixó s'ha sumat a la campanya ‘Trau la Senyera’ que NNGG de la Comunitat Valenciana ha opsat en marxa amb motiu del 9 d’Octubre i ha impulsat, al costat del Partit Popular de la Vall d’Uixó, la campanya “Presumix les banderes al teu balcó”.

La presidenta local, Carmen Salvador, ha assenyalat que “volem que la Vall d’Uixó traga als balcons les banderes que ens representen, que ens uneixen i que reivindiquen el nostre orgull de ser valencians i espanyols”.

Durant tot el matí, els vallers s'han arrimat a la seu del PP i NNGG de la Vall d’Uixó per a arreplegar les banderes de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.

Carmen Salvador ha assenyalat que demà, 9 d’Octubre, “és un dia d'unitat per a reivindicar les nostres tradicions, la nostra cultura i la nostra llengua”. El dia de la Comunitat Valenciana ”és un dia d'orgull per a tots els valencians i les valencianes, un dia que ens recorda tot el que ens identifica com a poble que se sent orgullós i amb una clara vocació per a un projecte de futur”.

Per açò, des de NNGG han convidat als vallers a “manifestar respecte i compromís amb els senyals d'identitat dels valencians i lluir amb orgull les nostres banderes".

Los comentarios están cerrados.